• FRIENDWEB
 • Contact
  Leden helpen leden
 • PERSOONLIJK
 • Nieuws Feed
 • ONTDEK
 • Pagina's
 • Groepen
 • Events
 • Blogs
 • Helpcenter
 • Developers

 • Advertenties van derden
Uitgelicht met Friendweb Green
Verzin een slogan en win een cadeaubon van €25 na keuze!

Sinds gisteren voer ik een nieuw logo op Friendweb, en bij een logo en een website hoort een slogan. Al jaren voeren wij hetzelfde slogan; 100% Nederlands sociaal netwerk met respect voor privacy.

Natuurlijk is dit nog steeds het geval, en blijft dit ook zo! Maar zijn we wel toe aan een nieuw slogan die kort en krachtig is.

Daarom vragen wij onze leden om mee te denken voor een nieuw slogan, en ideeën aan te dragen. Daarom belonen wij de persoon met de beste nieuwe slogan met een cadeaubon van €25*

De slogan kan geplaatst worden in de reacties. Slogan moet voldoen aan de onderstaande voorwaarden. We maken de uitslag bekend op 1 juli 2023


* Slogan moet uniek zijn, mag geen merknamen bevatten of een slogan zijn die lijkt op een andere bekende slogan. Slogan mag geen politieke boodschap bevatten en moet neutraal zijn. Slogan mag geen namen bevatten van bedrijven, bekende mensen en de naam Friendweb. Wanneer er tweemaal dezelfde slogan wordt geplaatst in de reacties zal de gene die het eerste was met het plaatsen van de slogan de prijs ontvangen wanneer deze gekozen wordt.
Verzin een slogan en win een cadeaubon van €25 na keuze! Sinds gisteren voer ik een nieuw logo op Friendweb, en bij een logo en een website hoort een slogan. Al jaren voeren wij hetzelfde slogan; 100% Nederlands sociaal netwerk met respect voor privacy. Natuurlijk is dit nog steeds het geval, en blijft dit ook zo! Maar zijn we wel toe aan een nieuw slogan die kort en krachtig is. Daarom vragen wij onze leden om mee te denken voor een nieuw slogan, en ideeën aan te dragen. Daarom belonen wij de persoon met de beste nieuwe slogan met een cadeaubon van €25* De slogan kan geplaatst worden in de reacties. Slogan moet voldoen aan de onderstaande voorwaarden. We maken de uitslag bekend op 1 juli 2023 * Slogan moet uniek zijn, mag geen merknamen bevatten of een slogan zijn die lijkt op een andere bekende slogan. Slogan mag geen politieke boodschap bevatten en moet neutraal zijn. Slogan mag geen namen bevatten van bedrijven, bekende mensen en de naam Friendweb. Wanneer er tweemaal dezelfde slogan wordt geplaatst in de reacties zal de gene die het eerste was met het plaatsen van de slogan de prijs ontvangen wanneer deze gekozen wordt.
Leuk
1
27 Reacties 0 aandelen 15035 x bekeken
Mijn vrienden & groepen
 • 0 Reacties 0 aandelen 15 x bekeken
 • https://molenbeek.nl/beaufort?fbclid=IwAR3-vx4SK1vCo0bRh2TZJYpFIhB09c1CiK7iEshgw6K2ZRmPAlMGL625qII De reus van kerckebosch! Met z,n 10 verdiepingen. Dat vindt ik zelf een misplaatst object op deze locatie. Op nog geen 10 meter van het bos.Waarom loopt iedereen tegenwoordig overal over te klagen dit is niet goed dat is niet mooi. Wordt er niet goed van wees blij dat er huizen en appartementen worden gebouwd Na Smit En hopelijk werkt het mee aan de doorstroming, zodat meer betaalbare woningen vrijkomen Wat je er ook van vind het is al heel lang is duidelijk dat daar een gebouw gebouwt zou worden en ook dat dit voor de welgestelde onder ons zou worden. Ruim een miljoen idd per appartement en het penthouse heeft zelf een eigen lift ingang en zal mogelijk wel voor de hoofdprijs verkocht worden. Alleen waar ik wel problemen mee heb is de hoogte van het gebouw. Naar mijn beleving en wat ons altijd is verteld is dat er niet boven de bomengrens gebouwt mocht worden en wat blijkt bij dit gebouw is dit wel het geval. Weet iemand waarom en hoe dit tot stand is gekomen Helen van Nunen moet je bij de gemeente zijn,die hebben dat goedgekeurd,veel geld in het spel…overal in Zeist, bijvoorbeeld de Zeister Enk, Vondellaan, Rabo facet, Vogelwijk, oude gamma-terrein, zelfs plannen in Lyceumkwartier. Je moet het wel willen zien natuurlijk.
  De gemeente heeft een woonvisie waarin afspraken staan over het bouwen van sociale huurwoningen. in Kerckebosch. Op dit moment wordt het laatste sociale huurblok gebouwd naast de Beaufort toren. Dat is van Woongoed. Maar hoe zit het met het 'geitenpaadje' dat de sociale huur flats die ter vervanging gebouwd zijn voor de gesloopte flats uitgefaseerd worden naar vrije sector wanneer de originele bewoners verhuizen of overlijden (aldus één der bewoners) dat klopt volgens mij niet. Wat er wel gebeurt is dat de eerste huurder vaak minder huur betaalt. Zoals ik nu, ben er ooit komen wonen met een bepaalde huur. En die wordt elk jaar geïndexeerd. Als ik vertrek wordt de huur waarschijnlijk een stuk omhoog gedaan maar niet boven de sociale huurgrens.
  https://molenbeek.nl/beaufort?fbclid=IwAR3-vx4SK1vCo0bRh2TZJYpFIhB09c1CiK7iEshgw6K2ZRmPAlMGL625qII De reus van kerckebosch! Met z,n 10 verdiepingen. Dat vindt ik zelf een misplaatst object op deze locatie. Op nog geen 10 meter van het bos.Waarom loopt iedereen tegenwoordig overal over te klagen dit is niet goed dat is niet mooi. Wordt er niet goed van wees blij dat er huizen en appartementen worden gebouwd Na Smit En hopelijk werkt het mee aan de doorstroming, zodat meer betaalbare woningen vrijkomen Wat je er ook van vind het is al heel lang is duidelijk dat daar een gebouw gebouwt zou worden en ook dat dit voor de welgestelde onder ons zou worden. Ruim een miljoen idd per appartement en het penthouse heeft zelf een eigen lift ingang en zal mogelijk wel voor de hoofdprijs verkocht worden. Alleen waar ik wel problemen mee heb is de hoogte van het gebouw. Naar mijn beleving en wat ons altijd is verteld is dat er niet boven de bomengrens gebouwt mocht worden en wat blijkt bij dit gebouw is dit wel het geval. Weet iemand waarom en hoe dit tot stand is gekomen Helen van Nunen moet je bij de gemeente zijn,die hebben dat goedgekeurd,veel geld in het spel…overal in Zeist, bijvoorbeeld de Zeister Enk, Vondellaan, Rabo facet, Vogelwijk, oude gamma-terrein, zelfs plannen in Lyceumkwartier. Je moet het wel willen zien natuurlijk. De gemeente heeft een woonvisie waarin afspraken staan over het bouwen van sociale huurwoningen. in Kerckebosch. Op dit moment wordt het laatste sociale huurblok gebouwd naast de Beaufort toren. Dat is van Woongoed. Maar hoe zit het met het 'geitenpaadje' dat de sociale huur flats die ter vervanging gebouwd zijn voor de gesloopte flats uitgefaseerd worden naar vrije sector wanneer de originele bewoners verhuizen of overlijden (aldus één der bewoners) dat klopt volgens mij niet. Wat er wel gebeurt is dat de eerste huurder vaak minder huur betaalt. Zoals ik nu, ben er ooit komen wonen met een bepaalde huur. En die wordt elk jaar geïndexeerd. Als ik vertrek wordt de huur waarschijnlijk een stuk omhoog gedaan maar niet boven de sociale huurgrens.
  0 Reacties 0 aandelen 22 x bekeken
 • https://dai.ly/kznXxK9lpJEpkxzc7SZ Avondvierdaagse defilé Zeist 2023
  https://dai.ly/kznXxK9lpJEpkxzc7SZ Avondvierdaagse defilé Zeist 2023
  0 Reacties 0 aandelen 59 x bekeken 1
 • Leuk
  2
  0 Reacties 0 aandelen 153 x bekeken
 • Ze hebben groot gelijk.

  https://www.nu.nl/economie/6267268/japans-sushirestaurant-wil-dalende-omzet-verhalen-op-minderjarige-sushilikker.html
  Ze hebben groot gelijk. https://www.nu.nl/economie/6267268/japans-sushirestaurant-wil-dalende-omzet-verhalen-op-minderjarige-sushilikker.html
  WWW.NU.NL
  Japans sushirestaurant wil dalende omzet verhalen op minderjarige sushilikker
  Een jongen die onder meer aan een sojafles likte in een Japans restaurant en zijn actie liet filmen, kan een gepeperde rekening verwachten. Sushiketen Sushiro eist namelijk een forse schadevergoeding van de 'sushiterrorist' voor de dalende omzet.
  Grappig
  3
  0 Reacties 0 aandelen 147 x bekeken
 • http://thrillerlezers.blogspot.com/2023/06/nu-te-winnen-nieuwe-noors-talent.html
  http://thrillerlezers.blogspot.com/2023/06/nu-te-winnen-nieuwe-noors-talent.html
  THRILLERLEZERS.BLOGSPOT.COM
  Nu te winnen: nieuwe Noors talent
  Jakob Weber is inspecteur van politie in Bodø, een grote Noorse stad net ten noorden van de poolcirkel, waar in de winter het noorderlicht ...
  0 Reacties 0 aandelen 151 x bekeken
 • https://www.androidplanet.nl/tips/telefoon-als-webcam-gebruiken/
  https://www.androidplanet.nl/tips/telefoon-als-webcam-gebruiken/
  WWW.ANDROIDPLANET.NL
  Je telefoon als webcam gebruiken is heel simpel: zo werkt het
  Je telefoon als webcam gebruiken is helemaal niet lastig. Het enige dat je nodig hebt is een app. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.
  Leuk
  1
  0 Reacties 0 aandelen 162 x bekeken
 • Oude brug van de historische stad Mostar - Bosnie https://bit.ly/3WXvngG

  De historische binnenstad van Mostar ontstond in de 15e en 16e eeuw als een Ottomaanse grensstad en ontwikkelde zich verder tijdens de Oostenrijks-Hongaarse periode in de 19e en 20e eeuw.
  Mostar ligt in een diepe vallei van de rivier Neretva en is bekend om zijn oude Turkse huizen en de oude brug Stari Most, waarnaar het is vernoemd.
  In de jaren 1990 werd het grootste deel van de historische stad en de oude brug vernietigd.
  De gereconstrueerde oude brug en oude stad van Mostar zijn een symbool van verzoening, internationale samenwerking en van het naast elkaar bestaan van verschillende culturele, etnische en religieuze gemeenschappen.

  5 wallpapers

  #Mostar #BosniaandHerzegovina #StariMost #travel #tourism #UNESCO #werelderfgoed #WorldHeritage #世界遗产
  Oude brug van de historische stad Mostar - Bosnie https://bit.ly/3WXvngG De historische binnenstad van Mostar ontstond in de 15e en 16e eeuw als een Ottomaanse grensstad en ontwikkelde zich verder tijdens de Oostenrijks-Hongaarse periode in de 19e en 20e eeuw. Mostar ligt in een diepe vallei van de rivier Neretva en is bekend om zijn oude Turkse huizen en de oude brug Stari Most, waarnaar het is vernoemd. In de jaren 1990 werd het grootste deel van de historische stad en de oude brug vernietigd. De gereconstrueerde oude brug en oude stad van Mostar zijn een symbool van verzoening, internationale samenwerking en van het naast elkaar bestaan van verschillende culturele, etnische en religieuze gemeenschappen. 5 wallpapers #Mostar #BosniaandHerzegovina #StariMost #travel #tourism #UNESCO #werelderfgoed #WorldHeritage #世界遗产
  0 Reacties 0 aandelen 152 x bekeken
 • https://resources.arcamax.com/newspics/247/24706/2470643.gif
  https://resources.arcamax.com/newspics/247/24706/2470643.gif
  Grappig
  2
  0 Reacties 0 aandelen 166 x bekeken
 • Leuk
  Geweldig
  4
  2 Reacties 0 aandelen 173 x bekeken
Meer berichten
Advertenties van derden