Vind je Friendweb leuk? Geef ons sterren!

Beoordeel ons op Google en zorg voor een goede beoordeling, zodat we hoger en vaker in de Google resultaten komen!

Bedankt aan de mensen die dit al hebben gedaan!

Link:
https://g.page/friendwebnl/review?gm

Wat is die killer functie die je mist?

Friendweb heeft veel mogelijkheden en functies. We hebben de afgelopen maanden veel van die functies (zoals Crowdfunding, Blogs, Porren, Muziek uploaden, etc.) uitgetest en daar jullie mening over gevraagd. Functies zijn gekomen en ook weer gegaan, bij gebrek aan interesse of door technische complicaties. Ook zijn veel nieuwe functies op verzoek van de leden toegevoegd.

We moeten een evenwicht vinden tussen goede functionaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zonder dat het een kermis wordt, zoals op sommige andere social-media websites het geval is.

De vraag aan jou: wat zou jij een echte killer-functie vinden die je op Friendweb zou willen zien en die Friendweb naar een hoger nivo zou kunnen tillen?

Geen makkelijke vraag - dat weten we - en we vragen je dan ook om niet meteen Facebook functionaliteit te gaan roepen, want we willen juist geen tweede Facebook worden!

Denk eens na en geef je mening!

Een fout op social media (racisme, haat, shaming, politiek incorrect) kan je tegenwoordig veel geld - en je hele reputatie - kosten. Of het nu sarcastisch of als grap bedoeld is of niet.

Vroeger hoefde je alleen rekening te houden met de mensen om je heen in dezelfde ruimte, tegenwoordig moet je rekening houden met de hele wereld en de vele lange tenen waar je op kan gaan staan.

Ondernemers als de eigenaar CrossFit kunnen hierover meepraten. Of je het nu leuk vindt of niet, we moeten allemaal tegenwoordig op onze woorden letten, op alle sociale media, dus ook op Friendweb. De verklikker slaapt nooit, zullen we maar zeggen.

Ook op Friendweb hebben wij onze voorwaarden hier begin dit jaar al op aangepast. Inhoud van berichten en commentaren die als kwetsend worden ervaren kunnen - na rapportage en beoordeling - door de beheerder worden verwijderd. Friendweb kan zich helaas niet onttrekken aan de lange-tenen-maatschappij die in korte tijd ontstaan is; maar wij modereren passief - dat betekent dat we alleen actie ondernemen na rapportage (klacht).

Een fout op social media kan je veel geld kosten, zeker in crisistijden | RTL Nieuws
www.rtlnieuws.nl

Een fout op social media kan je veel geld kosten, zeker in crisistijden | RTL Nieuws

Als je van je moet laten horen, let er dan heel goed op wat je zegt, maar vooral waar je het zegt. Zeker als de gemoederen toch al hoog oplopen. Zeker als eigenaar van een groot bedrijf. Als die dergelijke fouten maken, kan het een stuk desastreuzer aflopen. Zo ook de baas van CrossFit.
Bio

Welkom in het Friendweb Café! De hangplek van Friendweb leden die zich vervelen, om een praatje verlegen zitten, zich voor willen stellen aan de andere leden of gewoon over het weer willen praten. Dit is de meest relaxte groep op Friendweb dus hou het gezellig! ...