Ben je nieuw op Friendweb? Stel je even voor in het café!

GIF

Hé mensen, nog even iets Als jullie nog geen profielfoto hebben, voeg die dan even toe, want dan kom je ook in de ander schermen tevoorschijn en kunnen we ook zien welk leuk koppie er bij de persoon hoort!

Hallo Friendweb.
Ik ben Chantal ofwel Tally en ik kom uut 't hoge noorden! Ik zie veel Brabanders hier dus het zal wel gezellig worden of misschien is dat een vooroordeel
In elke geval hou ik mijn tijdlijn ingesteld op "berichten van iedereen" want ik vind het leuk om te lezen wat andere mensen allemaal bezield.
Ik ben net als Martin werkzaam in de uitvaart branche.

Ja hoi allemaal! Ik ben maarten en ik kom uit Deventer. Ik mag wel zeggen, de gezelligste stad van Nederland! Ik ben installateur van zonnepanelen en wartmepomp installaties. Ik woon samen met Chantal en er is een kleintje in aantocht!
Ik ben ver familie van Martin Beek van moeder's kant.
Iedereen veel plezier en gezelligheid gewenst op Friendweb!

Hallo mijn naam is Martin Beek en ik was in 2013 de ontwikkelaar van het eerste Friendweb. Nu in 2020 ben ik op de achtergrond betrokken bij het onderhoud van de software en de servers. Ik bemoei me verder niet met de inhoud of met het beheer, ik ben hier gewoon een normaal lid ;-)

Ik ben 57 jaar en ik heb een vrouw, twee dochters en een zoon. Ik ben van jongs af aan cameraman/filmmaker geweest en ben eind jaren '90 als programmeur van websites gaan werken i.v.m. een verkeersongeval. Tegenwoordig, sinds 2000, zijn zowel mijn vrouw als ik werkzaam in de overledenenzorg. Dat is heel wat anders, zullen de meeste mensen zeggen - maar het is af en toe ook net een film...

Hallo mensen. Welkom op FriendWeb 2.0 en welkom in het café! Leuk dat jullie er zijn en ik hoop dat jullie je niet gaan vervelen; we zijn namelijk nog de hele week bezig met het inrichten van deze nieuwe site en het uitnodigen van nieuwe mensen.
Hou vol, blijf lekker hangen, nodig je vrienden uit en dan is het hier snel weer supergezellig!

GIF
Bio

Welkom in het Friendweb Café! De hangplek van Friendweb leden die zich vervelen, om een praatje verlegen zitten, zich voor willen stellen aan de andere leden of gewoon over het weer willen praten. Dit is de meest relaxte groep op Friendweb dus hou het gezellig!