Bugs & Suggesties
Bugs & Suggesties
Vastgezet bericht
Last van bugs? Meld ze gerust in deze groep.
Last van bugs? Meld ze gerust in deze groep.
Leuk
1
0 Reacties 0 aandelen 590 x bekeken
Mijn vrienden & groepen
 • Ik heb toch een bugje te melden.

  Als ik een nieuwe profielfoto instuur (upload), dan komt er een melding in mijn tijdlijn met die nieuwe profielfoto. Ik heb zojuist die melding verwijderd, en pardoes had ik een andere profielfoto. (Ik zie die foto ook in het profiel van Reinier Donker en John Kat.)

  Ik had vewacht dat de melding weliswaar verwijderd zou worden, maar dat de profielfoto zou blijven staan.

  De testomgeving is afgerond en daarom meld ik het hier. Ik hoop dat dit de juiste plek is.
  Ik heb toch een bugje te melden. Als ik een nieuwe profielfoto instuur (upload), dan komt er een melding in mijn tijdlijn met die nieuwe profielfoto. Ik heb zojuist die melding verwijderd, en pardoes had ik een andere profielfoto. (Ik zie die foto ook in het profiel van Reinier Donker en John Kat.) Ik had vewacht dat de melding weliswaar verwijderd zou worden, maar dat de profielfoto zou blijven staan. De testomgeving is afgerond en daarom meld ik het hier. Ik hoop dat dit de juiste plek is.
  Geweldig
  1
  7 Reacties 0 aandelen 772 x bekeken
 • Leuk
  3
  0 Reacties 0 aandelen 464 x bekeken
 • 0 Reacties 0 aandelen 446 x bekeken
 • Ik wilde een videootje insturen (uploaden). Dat leek eerst goed te gaan, tot ik de volgende melding kreeg:

  "The file size is so big. The allowed file size is: 0.125 MB"

  (Zie ook het plaatje.)

  Dit zijn de stappen die ik nam:
  Dit videootje had ik als gemiddelde gebruiker van mijn iPhone naar mijn computer gekopieerd en daarna bij Friendweb ingestuurd (geüpload). De bestandsgrootte van de video is 39.6 MB. Dat vond ik weliswaar aan de grote kant, maar heb ik het goed dat Friendweb.nl een procedure heeft die 's-nachts allerlei videootjes naar een compacter formaat converteert? (Dit is een retorische vraag, een antwoord is niet per se nodig.)

  Jacco, ik neem aan dat je nog aan het uitpakken en inrichten bent. Ik neem aan dat je hier pas later naar kijkt. ?
  Ik wilde een videootje insturen (uploaden). Dat leek eerst goed te gaan, tot ik de volgende melding kreeg: "The file size is so big. The allowed file size is: 0.125 MB" (Zie ook het plaatje.) Dit zijn de stappen die ik nam: Dit videootje had ik als gemiddelde gebruiker van mijn iPhone naar mijn computer gekopieerd en daarna bij Friendweb ingestuurd (geüpload). De bestandsgrootte van de video is 39.6 MB. Dat vond ik weliswaar aan de grote kant, maar heb ik het goed dat Friendweb.nl een procedure heeft die 's-nachts allerlei videootjes naar een compacter formaat converteert? (Dit is een retorische vraag, een antwoord is niet per se nodig.) Jacco, ik neem aan dat je nog aan het uitpakken en inrichten bent. Ik neem aan dat je hier pas later naar kijkt. ?
  6 Reacties 0 aandelen 801 x bekeken
Meer berichten
Last van bugs? meld ze hier! Heb je een suggestie voor Friendweb? Laat het gerust weten.
 • Public Group
 • 12 Berichten
 • 11 Foto's
 • 0 Video’s
 • Friendweb