Leden helpen leden
Vastgezet bericht
Welkom op het zelf hulp forum van Friendweb! Heb je een vraag over hoe het nieuwe Friendweb werkt? Stel deze gerust! Onze vrijwilligers en leden zullen je zo snel mogelijk antwoord geven!

Heb je een inhoudelijke vraag over je Friendweb account? Dan kan je deze stellen via: https://support.friendweb.nl/index.php?a=add
Helaas kunnen wij deze niet behandelen via dit forum i.v.m. privacy.
Welkom op het zelf hulp forum van Friendweb! Heb je een vraag over hoe het nieuwe Friendweb werkt? Stel deze gerust! Onze vrijwilligers en leden zullen je zo snel mogelijk antwoord geven! Heb je een inhoudelijke vraag over je Friendweb account? Dan kan je deze stellen via: https://support.friendweb.nl/index.php?a=add Helaas kunnen wij deze niet behandelen via dit forum i.v.m. privacy.
Leuk
3
0 Reacties 0 aandelen 694 x bekeken
Mijn vrienden & groepen
 • Dit is een screenshot van iemand. Zij kan niets doen. Als zij ern smiley neer wil zetten gaat dit niet. Ze komt er niet in en op....heeelllppp..
  Dit is een screenshot van iemand. Zij kan niets doen. Als zij ern smiley neer wil zetten gaat dit niet. Ze komt er niet in en op....heeelllppp..
  6 Reacties 0 aandelen 3390 x bekeken
 • Hoe leeg ik mijn cache??? Geen idee hoe dat werkt maar fw blijft laden!
  Hoe leeg ik mijn cache??? Geen idee hoe dat werkt maar fw blijft laden!
  4 Reacties 0 aandelen 3517 x bekeken
 • Hallo, ik zie ineens bij mijn dagboekplaatje een ander ernaast staat. Hoe wis ik dat, dat wil ik nl. niet.
  Hallo, ik zie ineens bij mijn dagboekplaatje een ander ernaast staat. Hoe wis ik dat, dat wil ik nl. niet.
  Wow
  1
  3 Reacties 0 aandelen 1287 x bekeken
 • Leuk
  Grappig
  2
  0 Reacties 0 aandelen 759 x bekeken
 • Even een vraagje, bij het belletje boven zie je een aantal wie er heeft gekeken. Maar dan zie je 'toon alles' of 'kijk verder' maar het nare is dat je dat iedere keer weer terug moet naar toon alles etc. Dan vind ik het wel best dat ze hebben gekeken en geloof het wel. Veel te omslachtig allemaal geworden. Wat doe ik fout eventueel.
  Even een vraagje, bij het belletje boven zie je een aantal wie er heeft gekeken. Maar dan zie je 'toon alles' of 'kijk verder' maar het nare is dat je dat iedere keer weer terug moet naar toon alles etc. Dan vind ik het wel best dat ze hebben gekeken en geloof het wel. Veel te omslachtig allemaal geworden. Wat doe ik fout eventueel.
  2 Reacties 0 aandelen 688 x bekeken
 • Hallo,
  Ik vraag mij af of er weer een storing is. Kon geen foto's plaatsen. Retour en bleef maar aan het laden. Ik telefoin maar uit gedaan en later opnieuw proberen. Ner dus, moet ik mij nu ineens weer opnieuw aanmelden. Krijg er ern kunsykop van. Hen het vinkje van onthouden gevuld. Maar werkt niet echt. Hoop dat het niet asn mijn fokn ligt want mijn tablet heeft dezelfde ellende..
  Hallo, Ik vraag mij af of er weer een storing is. Kon geen foto's plaatsen. Retour en bleef maar aan het laden. Ik telefoin maar uit gedaan en later opnieuw proberen. Ner dus, moet ik mij nu ineens weer opnieuw aanmelden. Krijg er ern kunsykop van. Hen het vinkje van onthouden gevuld. Maar werkt niet echt. Hoop dat het niet asn mijn fokn ligt want mijn tablet heeft dezelfde ellende..
  Grappig
  Wow
  2
  3 Reacties 0 aandelen 657 x bekeken
 • Ik wil foto's plaatsen in mijn groep maar ze komen gekanteld te staan ? eerst gaf ie aan dat er iets fout was( te groot bestand ??) en nu komen ze een kwart slag gedraaid te staan, hoe kan dat?
  Ik wil foto's plaatsen in mijn groep maar ze komen gekanteld te staan ? eerst gaf ie aan dat er iets fout was( te groot bestand ??) en nu komen ze een kwart slag gedraaid te staan, hoe kan dat?
  5 Reacties 0 aandelen 786 x bekeken
 • Ik gebruikte de app nog maar sinds vanmorgen moest ik me weer opnieuw aanmelden maar wist mijn ww niet uitijn hoofd en dacht dat komt later wel. Maar daarna opende de app niet meer. Wit scherm en blijft maar rondjes draaien om te laden. Werkt de app niet meer of is er een storing? Is al een paar uur zo dus vandaar dat ik vraag of de app nog wel werkt. Nu maar via de site ingelogd.
  Ik gebruikte de app nog maar sinds vanmorgen moest ik me weer opnieuw aanmelden maar wist mijn ww niet uitijn hoofd en dacht dat komt later wel. Maar daarna opende de app niet meer. Wit scherm en blijft maar rondjes draaien om te laden. Werkt de app niet meer of is er een storing? Is al een paar uur zo dus vandaar dat ik vraag of de app nog wel werkt. Nu maar via de site ingelogd.
  14 Reacties 0 aandelen 824 x bekeken
 • Goedemiddag, ik mis de button video plaatsen, kan gebeurd zijn bij het overzetten naar de nieuwe server, en de emoticons werken (bij mij) ook niet naar behoren.
  Goedemiddag, ik mis de button video plaatsen, kan gebeurd zijn bij het overzetten naar de nieuwe server, en de emoticons werken (bij mij) ook niet naar behoren.
  Leuk
  1
  2 Reacties 0 aandelen 859 x bekeken
 • Wat is de reden dat de app zoveel data gebruikt als je berichten plaatst op friendweb.
  Wat is de reden dat de app zoveel data gebruikt als je berichten plaatst op friendweb.
  2 Reacties 0 aandelen 682 x bekeken
Meer berichten
Een vraag over Friendweb? Deze kan je hier stellen! Onze vrijwilligers en Friendweb leden proberen je zo goed mogelijk te helpen.
 • Public Group
 • 31 Berichten
 • 9 Foto's
 • 0 Video’s
 • Friendweb