Hoe zie ik wie mijn vrienden zijn? Is daar geen button voor. (iPhone gebruiker)

Waarom komt mijn volledige naam er te staan ipv mijn gebruikers naam?
Volgens mij is dat niet de bedoeling

vraag....als ik een ''album'' wil maken ga ik er vanuit dat ik meerdere foto's kan plaatsen...maar er kan maar 1 foto geplaatst worden 🤔 ......klopt dat?

Als mensen elkaar bestanden sturen bv via fw messenger/chat dan kan ik in het scherm de originele bestandsnaam zien (favicons type 2.zip).
Als ik het bestand echter wil downloaden staat het bestand als lKmkdgza3Gc2zb3VLwOE_11_0cec1b636d68ccdca1e69dda37edf7fd_file.zip.

Misschien handig als de bestanden hun originele naam blijven behouden als je ze download ?

Met gewone directe links naar bestanden buiten het domein van FriendWeb geen last.

Ff een vraag een vriendin van mij op fb wil ook op friendweb maar ze komt er niet in Ze doet het op de laptop Iemand een tip ?

Ik ben niet verdwaald, maar FW is de weg kwijt! Ik probeer een 2e album aan te maken op mijn pagina, maar wanneer ik een foto toevoeg en op BEVESTIG druk krijg ik dit te zien...mar geen nieuw album...

Hoe kan het dat bij de laatste keer foto's uploaden in mijn groep er maar 3 of 4 foto's getoond worden en niet alles?
Ik plaatste er eerst 16 en die zie ik allemaal maar daarna plaatste ik er 28 maar na 4 foto's floepte het terug naar het bericht zelf. nog een keer geprobeerd met minder foto's en weer hetzelfde. Waar kan dat aan liggen?

Wat mij hier opvalt:
1. Je krijgt géén melding als één van je vrienden een bericht geplaatst heeft.
2. Berichten gaan langzaam naar beneden (doordat nieuwe berichten geplaatst worden) en verdwijnen zo al snel uit het zicht.
3. Je kunt niet-vrienden geen berichtjes sturen.

Hoe kan ik vrienden uitnodigen die nu op Facebook actief zijn?

Ik ben net uit het eitje hoor hier op FW. Excuus dus. Zit ff een beetje heen en weer te vlooien. Vind het wel wat, geloof ik. Alleen...... hoe the f*** verander ik mijn profielfoto? Ik had ff een "gemaakte" erop gezet en als ik nu wat rommel krijg ik telkens dat ik um kan downloaden. Ik heb um nu al 4 x op mijn eigen mobiel erbij. 😰 Hahahaha!!

Bio

Hier ben je aan het goede adres voor al je vragen over Friendweb.
Lees eerst de berichten in de Friendweb FAQ groep https://friendweb.nl/friendwebfaq voor antwoorden op de meest-voorkomende vragen!
De beheerders Martin, Donny en Maarten - en andere leden - helpen je graag! Let op: off-topic berichten worden verwijderd! ...