Een vraag! Standaard is je tijdlijn zo ingesteld dat je alle berichten ziet van alle Friendweb leden, ook die je niet volgt! Je kan dit op elk moment veranderen in het menu.

Poll: graag horen we jouw mening, over hoe we de standaard instelling zullen maken. Wil je als nieuwe gebruiker graag alle berichten van alle leden zien, of vind je dit juist storend of verwarrend?

Nee, ik wil bij binnenkomst alleen berichten van mijn vrienden en groepen op mijn tijdlijn zien
Ja, ik wil bij binnenkomst graag berichten van iedereen op Friendweb zien
3

Er zit nog een klein bugje in het naar beneden scrollen in de tijdlijnen.
Als je helemaal onderaan de tijdlijn komt en er zijn geen berichten meer, dan knippert het scherm.
Hier wordt uiteraard aan gewerkt!
Barry Johnson bedankt voor het melden!

In de tijdlijn hebben we een berichten-filter toegevoegd dat bepaalt welke berichten je te zien krijgt op je tijdlijn. Je kunt nu snel schakelen tussen berichten “Van iedereen” of “Van mensen en groepen die ik volg”.

De standaard instelling is voorlopig nog “Van iedereen”, maar met dit handige filter kan je zelf kiezen van wie je berichten wilt zien.

image

Zoals al gemeld op de tijdlijn van de Beheerder: we hebben op mobiel een nieuwe menu optie "Vrienden uitnodigen gemaakt" .

4 dagen geleden

Vrienden uitnodigen nu makkelijker op mobiel! In het menu rechts-boven (klik op je fotootje) is nu een nieuw item gekomen “Vrienden uitnodigen”. Zie de afbeeldingen.

Voer een e-mail adres in en klik op de pijl om een vriend een uitnodigingsmail te sturen. Als je je bedenkt kan je op het zwarte kruisje klikken om het schermpje te sluiten.

Hoe meer mensen je uitnodigt hoe gezelliger het wordt!!

imageimage

We hebben de lettergrootte van reacties op mobiel groter gemaakt.
Zelfs mensen met goede ogen moesten een bril op om de kleine lettertjes te lezen ;-)
Veel leesplezier!

Bio

Groep voor meldingen en discussie over zaken van technische (Friendweb-) aard. Ook ben je hier aan het juiste adres om functionele suggesties te doen en bugs te melden!